Teorihjälp

Körkort nu med Elevcentralen

Det är viktigt för oss att se till dina individuella behov och erbjuda skräddarsydda lösningar när det behövs. Appen Körkort nu med Elevcentralen passar extra bra för dig som tycker att det traditionella inlärningssättet är svårt eller tråkigt. Du pluggar teori med hjälp av ett digitalt läromedel där du tar in kunskap via ett interaktivt material genom att läsa, lyssna, se på filmer, svara på körkortsfrågor och göra övningar.

Köp digitala läromedel

Undervisning med lärare

Vi erbjuder lärarledda teorilektioner i grupp som en del i våra teoripaket. För dig som skulle behöva lite extra hjälp och eventuellt har läs- och skrivsvårigheter erbjuder vi möjlighet att arbeta med teorin enskilt med en lärare i en lokal som är speciellt anpassad för att du ska få lugn och ro. Vi har dock väldigt begränsat med dessa platser och kan endast erbjuda det i mån av tid. Du bokar tid för teorihjälp genom att kontakta receptionen på 011-13 00 31, alt. mejlar till info@helensforkorkort.se.

Pris 500 kr enskilt med lärare 40 min

Ansökan om anpassat kunskapsprov

För dig som har läs- och skrivsvårigheter finns möjligheten att ansöka om förlängt- eller muntligt kunskapsprov hos Trafikverket. För att ansöka om anpassat kunskapsprov behöver den som intygar ha god kunskap om läs- och skrivsvårigheter. Exempel på sådana personer är speciallärare, specialpedagoger, personal på vissa trafikskolor eller andra specialister inom området. Hos oss på Helens finns just nu ingen utbildad till detta, men kontakta oss på 011-13 00 31 eller info@helensforkorkort.se så förmedlar vi vidare kontakten.