TEORIHJÄLP 2018-01-30T14:32:53+00:00

Teorihjälp

Helens har som ambition att erbjuda teoretiska och praktiska utbildningar som med hjälp av modern teknik och utrustning ger dig de färdigheter du behöver för att klara ditt körkort och bli en säker förare. Ovanpå våra höga utbildningsmål strävar vi efter att du som elev ska känna dig stärkt i varje utbildningsmoment. Det är viktigt för oss att se till dina individuella behov och erbjuda skräddarsydda lösningar när det behövs. För dig som vill ha extra hjälp med teorin finns därför flera alternativ.

Elevcentralen Premium

Elevcentralen Premium är verktyget du ska välja om du tycker att det traditionella inlärningssättet är svårt eller tråkigt. Elevcentralen Premium är Sveriges bästa mix av traditionellt och digitalt lärande. Här kan du plugga teori via din dator, surfplatta eller mobil genom att se på filmer, svara på körkortsfrågor, spela spel, läsa eller lyssna på textavsnitt. Det här är det roligaste, modernaste och mest kostnadseffektiva sättet att skaffa dig de teoretiska kunskaper du behöver för att bli en säker förare.

Helens har en lokal där du kan arbeta med teorin enskilt med lärare. Veronica som håller i den enskilda undervisningen har under många år hjälpt elever att klara sina teoriprov. Hon har lång erfarenhet av att undervisa elever som har läs- och skrivsvårigheter men finns även till för dig som bara vill ha lite hjälp på traven.

Enskild undervisning

Om du vill ha skräddarydd undervisning enskilt med lärare för att fokusera på det som just du behöver extra hjälp med rekommenderar vi enskild undervisning. Undervisningen sker i en lokal som är speciellt anpassad för att du ska få lugn och ro.

Vi rekommenderar Elevcentralen Premium, där du läser all teori digitalt.

Läroboken: Finns med ljudstöd i de flesta behörigheter

Datorerna: Har naturligtvis ljudstöd

Priser

Våra priser för teorihjälp hittar du här! Undrar du över något ring kontoret 011-13 00 31 så hjälper Veronica, Cilla, Tilda eller Maggan dig.