Drive Safe - Intropaket

Det bästa paketet för privat övningskörning!

DriveSafe

Vi lanserar ett helt nytt utbildningspaket för dig som ska övningsköra privat med handledare! Där ingår det ni behöver för att komma igång på bästa sätt. Som medlem i STR kan vi även bjuda på en försäkring som är anpassad efter dig, din handledare och din resa mot körkortet.

Genom försäkringen DriveSafe får du som körkortstagare och dina handledare:

  • Självriskreducering vid trafikskada
  • Förstärkt vagnskadeskydd vid skada på eget fordon i samband med övningskörning
  • Avbeställningsförsäkring för att boka av förarprov, eller bokade utbildningar
  • Olycksfallsförsäkring

Försäkringen är giltig i 12 månader.

Läs mer om försäkringen här

DriveSafe – Intropaket
4700 kronor

Det digitala teorimaterialet ”Körkortsboken” i 2 år
Drive Safe-försäkring 1 år
5 st  privatlektioner á 40 min
Takskylt Övningskörning
Innerspegel med sugpropp

Köp här

För att du ska starta din väg mot körkortet så säkert som möjligt så erbjuder vi, förutom DriveSafe-försäkringen, även 5 privatlektioner á 40 minuter i automatbil. Vi jobbar alltid med Smart start i automat då det har visat sig att din utbildning går snabbare och blir mer kostnadseffektiv på så vis.

Vi rekommenderar att det läggs en lektion så tidigt som möjligt i utbildningen så att man startar inlärningen på bästa möjliga sätt. Lektionerna i ditt intropaket ska köras inom 1 år så det kan därför vara en bra idé att varva körlektionerna hos oss med den privata övningskörningen. Vi ser gärna att din handledare åker med i bilen på lektionerna hos oss, just för att ni ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen och få med er tips och trix som ni kan jobba vidare på hemma innan nästa körtillfälle på skolan.