Intensivutbildning för B-körkort

Exklusiv intensivutbildning i vinter

Detta paket riktar sig dig dig som redan har lite körkunskaper och som vill ta ditt körkort i vinter. Boende erbjuds utan kostnad för begränsat antal elever.

Vi skräddarsyr startdatum för dig och lägger utbildningen på 2-3 veckor eller efter önskemål. Observera att det endast är giltigt till och med 1/3 2023. Allt i paketet måste alltså utnyttjas innan 1 mars 2023.

Under din utbildningsperiod så kommer du behöva lägga mycket tid utanför dina bokade lektioner för att studera så det går ej att kombinera med skola/jobb.

Vi börjar att utbilda dig i en automatväxlad bil för att du ska bli trafiksäker fortare och går sedan över till manuell bil på slutet om det är ditt mål. Om det skulle vara så att din lärare bedömer att du inte är färdigutbildad när dina veckor närmar sig sitt slut så hjälper vi dig att planera om din utbildning till ett annat tillfälle.

Du kommer att få ett välkomstbrev efter köp med ytterligare information om hur utbildningen går till.

Se kursstarter här!

Vägen till ditt körkort börjar här! En smart utbildning för dig som ska ta körkort.

I ditt paket ingår teoretiskt material i form av appen Köra bil – Digital som är ett komplett digitalt läromedel där du på olika sätt kan tillgodogöra dig de kunskaper du behöver för att ta ditt körkort. Du når den via din digitala enhet med nätverksuppkoppling.
Du får även tillgång till Elevcentralen PLUS där du kommer ha möjlighet att boka och avboka lektioner, överblicka din utbildning med privata kommentarer från din trafiklärare efter varje körtillfälle, ha tillgång till trafikskolans egna filmer och bilder samt kunna se och hantera din ekonomi.

Priser intensivpaket

Intensivpaket 22800 kr

Tillgång Köra bil – digital

Elevcentralen PLUS

3 lärarledda teorilektioner á 60 min

20 st  privatlektioner á 40 min

5 st grupplektioner á 80 min

Fordonslektion i grupp á 40 min

Riskutbildning 1

Riskutbildning 2

Uppvärmning inför förarprov

Lån av bil vid förarprov

Köp intensivpaket här

Trafikverkets Avgifter

Kunskapsprov 325 kr
Fotografering vid kunskapsprov 80 kr
Körprov 800 kr
Tillverkning av körkort (Transportstyrelsens avgift) 280 kr