Ny läroplattform, Optima

Detta gäller dig som i dagslägen har en aktiv utbildning hos Helens.

Vi på Helens byter system – vad innebär det för dig?

Vi kommer att byta vårt affärssystem natten till den 6/9. I och med det behöver du använda en ny plattform för att bland annat boka lektioner. Den nya plattformen heter endast Elevcentralen och all information rörande utbildningskort, bokning av lektioner hänger med till den nya appen automatiskt. Du kan även betala dina lektioner och skulder i den nya plattformen.

Så från och med morgonen den 6/9 så kan du gå in på ec.stroptima.se och skicka efter ett nytt lösenord för att sedan logga in. OBS! Du behöver ett giltigt mobilnummer på din elevprofil inne i Körkort nu med Elevcentralen för att göra detta.


Detta gäller dig som har köpt teoripaketet eller ett behörighetspaket hos Helens.

Hur blir det med teorin?
Du kan fortsätta använda Körkort nu med Elevcentralen för att plugga teorin tills vidare, men:

Ta chansen att testa nya appen Körkortsboken gratis i hela 6 månader! 
I samband med att vi går över till det nya datasystemet så får du nu chansen att gå över från ditt nuvarande teorimaterial i Körkort nu med Elevcentralen till den helt nya appen Körkortsboken och använda den helt gratis i hela 6 månader from den 6/9!

Eftersom vi kommer byta system kommer Körkort nu med Elevcentralen avvecklas under året, så det kan vara en bra idé att hoppa över direkt den 6/9, när vi byter system.

Vill du läsa mer om nya appen Körkortsboken och hoppa på erbjudandet? Gå in på korkort.nu/appen.

Men även om Körkort nu med Elevcentralen kommer avvecklas kan du fortfarande köra vidare i 6 månader med appen.

Sammanfattning

För att tydliggöra så kommer teori och bokning ligga på 2 olika appar, du som har en aktiv utbildning hos Helens behöver registrera dig på ec.stroptima.se för att få tillgång till Elevcentralen och behålla bokning, ekonomi och utbildningskort.

Har du även köpt teoripaketet eller ett behörighetspaket under senaste 4 åren så har du även möjlighet att registerara dig för 6 månaders fri tillgång av appen Körkortsboken. Registrera dig här: korkort.nu/appenHar du frågor?

Plugga på dina villkor!

Plugga när du vill, vart du vill och som du vill! Du kan välja helt själv hur du vill plugga – genom att läsa, öva eller svara på frågor.

Varierat innehåll!

Vi har 100-tals interaktiva övningar och filmer och varvar fakta och teori med bilder, filmer och illustrationer för att du enkelt ska se och förstå körkortsteorin.

Följ din framfart och ha koll!

Inne i Körkortsboken kan du smidigt följa dina kliv i resan mot körkortet under fliken “Framsteg”. Och för varje teoriavsnitt i Körkortsboken kan du svara på frågor kopplade till just det avsnittet. Du får direkt respons på dina svar och får en översikt över besvarade frågor samt om du har svarat rätt eller fel.

Den officiella appen från STR

Granskat av trafiklärare
Allt du behöver för att klara teoriprovet
Klara provet-garanti – klarar du inte teoriprovet förlänger vi din period kostnadsfritt i 2 månader
Plugga som du vill – läs, öva eller svara!
1 000-tals frågor för bil, lastbil, mc och moped
Varierat innehåll – filmer, illustrationer, texter och bilder
Hela din körkortsutbildning – allt på en plats! (Moped, MC, Bil, BE)
https://shop.korkort.nu/kom-igang-med-korkortsboken/