Välkommen till riskutbildning del 2 för MC

Att tänka på

  • Du ska ha med dig giltig legitimation.
  • Kom frisk och kry! Vi lever fortfarande i en pandemi och behöver vara rädda om varandra.
    Ring 011-13 00 31 eller mejla info@helensforkorkort.se vid frågor.
  • Ta gärna med dig en frukt och/eller något att drickbart. Du får även fika i pausen (meddela oss om du har någon allergi)

Utbildningen
Riskutbildning del 2 har 3 fokusområden, hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden, dessa kommer att ligga i fokus på utbildningen som pågår i 4 timmar exklusive raster. Ni är max 4 elever per lärare.

Utbildningen utförs på Bråvalla Halkbana. Följ länken eller sök efter ”Bråvalla Halkbana” på Google Maps för att hitta dit. Det är viktigt att vara på plats i god tid innan avsatt tid så att du hinner byta om till MC-kläder och skyddsutrustning.

Krav på föraren
Vi utför nykterhetskontroll enligt vår alkoholpolicy. Kursen innehåller praktiska och teoretiska övningar.

”För att kunna genomföra kursen på ett säkert sätt och med godkänt resultat krävs det att du har så stor körskicklighet att du rutinmässigt och utan problem kan hantera motorcykeln i såväl landsväg- som stadstrafik”. 

Om du som elev av någon anledning ej uppnår målen i kursplanen eller ej fullföljer utbildningen så blir du underkänd, då är kursavgiften förbrukad och du kommer få betala fullpris när du gör om riskutbildningen.

Avbokningsregler
Anmälan är bindande, vid eventuellt återbud skall detta ske senast 3 helgfria dagar innan kl.12:00. I annat fall debiteras full kursavgift.

Hoppas du ser framemot detta lika mycket som din kursledare!

Välkommen!